Terugblik

2 november Interview Nieuwe Ooststellingwerver

Op woensdag 2 november was VTV "Jardinga" voorpagina-nieuws! Voorzitster Christine Goudberg is daags ervoor geïnterviewd door reporter Egbert Voerman van de Nieuwe Ooststellingwerver ivm de bouw van de inbraakvrije berging op locatie Schottelenburg, mogelijk gemaakt door subsidie uit het 1 Miljoen Fonds van de gemeente Ooststellingwerf . Klik op de link om het artikel te kunnen lezen: http://enz.nl/berging.21 mei Markt SaWoNo 

Op 21 mei stonden wij met een kraam op de parkeerplaats voor de wandeltuin van Stellinghaven. Er was een CREADOE markt georganiseerd door het bewonerscomité Samen Wonen Noord. Het leek het bestuur een goed idee om deel te nemen. In de kraam waren nu ook plantjes te koop, overgebleven van onze plantjesdag op 7 mei.


20 mei Manifestatie Fonds Ooststellingwerf 

Op vrijdagmiddag 20 mei was er voor het gemeentehuis in Ooststellingwerf een gezellige drukte. Er stonden kramen met organisaties die een plan hadden ingediend voor geld uit het 1-Miljoen Fonds. Ook de VTV Jardinga was present. Op de foto wordt onze voorzitter geïnterviewd. Zo te zien ging het om een zeer serieuze vraag. Toch ook een mooi gezicht, met de tv camera en alle mensen. We hebben veel werk verzet voor de inrichting. Er was een Moodbord (foto’s over het tuingebeuren), en een doorlopende Power Point Presentatie (op de meegebrachte laptop). Ook presenteerden we de nieuwe informatiefolder en onze vlag.